O meni

Rođena sam u Beogradu a detinjstvo sam provela u Libiji. Za Beograd se vraćam pred kraj mog osnovnog školovanja. Oduvek sam znala šta ću da budem “kada porastem”. Upisujem srednju arhitektonsku školu Vojislav Ilić a potom upisujem Fakultet Primenjene Umetnosti i Dizajna- FPUD, odsek dizaj enterijera i nameštaja. Radila sam u više firmi i državnih i privatnih, stekla veliko iskustvo u toj oblasti…..prosek zadržavanja u jednoj srpskoj firmi-tri godine. Posle 17 godina radnog staža shvatam da mi ne prija da radim za drugog po firmama koje nemaju nikakvu viziju. Radim od kuće i sama organizujem svoje vreme.
Volim da putujem i obilazim muzeje, volim prirodu i sport, crno vino i egzotičnu hranu. Nisam osoba koja mogu da se fokusiram samo na jedan posao. Projektujem enterijere i nameštaj. Pokušavam da naučim nešto o digitalnim medijima i SEO-u. Povremeno naslikam i poneku sliku. Učim i pomažem kumu u projektima obaležavanja hotela i šoping molova, grafički dizajn. Ponekad pomažem mužu na imanju zasada oraha i lešnika. Obožavam da čitam knjige i tako da završim dan. Nemiran duh!
Ima više razloga zašto sam započela ovu temu. Prvi je jer sam morala na nečemu da vežbam na Internet Academy-ji koju sam upisala. Drugi je razlog taj što sam htela da svoje raštrkane misli zabeležim. Nešto kao dnevnik. Treći je jer sam shvatila da mi je ovo neka vrsta životne prekretnice. Četvrti je jer sam čitajući druge tekstove vršnjakinja shvatila da se ja tu nikako ne slažem u mišljenju. Htedoh da budem malo iskrena i podelim sa nekim i drugu stranu.